PODCAST: Bc. Edita Prošková a Bc. Hana Tonarová: Odrážedla a odstrkovadla

Děti naBOSo Podcast naBOSo

PODCAST: Bc. Edita Prošková a Bc. Hana Tonarová: Odrážedla a odstrkovadla

Jak vybrat vhodné odrážedlo? Od kdy je pro děti vhodné? Rozhovor se specialistkami na dětské nožičky Editou Proškovou a Hanou Tonarovou.

Hosty našeho podcastu jsou opět Edita Prošková a Hana Tonarová. Tentokrát jsme spolu – trochu netradičně – naťukli téma odrážedel a odstrkovadel. Děti tahle vozítka bezesporu milují. V oblibě je však mají i jejich rodiče, kteří se díky nim rychleji dostanou z místa A do místa B. Ačkoliv se toto téma přímo netýká bot ani chůze jako takové, souvislost je nasnadě: právě tahle vozítka u dětí dost úzce ovlivňují celý pohybový aparát a jeho vývoj. Jak? To už se dozvíte v našem povídání.

Hned v úvodu jsme si posvítili na to, jaký je mezi pojmy „odstrkovadlo“ a „odrážedlo“ vůbec rozdíl a pro jak velké děti jsou tahle vozítka vhodná. Zaměřili jsme se na jejich nesporné benefity a neopomenuli ani jejich negativa. V samotném závěru podcastu navíc od Edity a Hanky dostanete celou řadu praktických rad a tipů, abyste pro své potomky zvládli odstrkovadlo či odrážedlo správně vybrat.

V dnešním díle se dozvíte:

Odkazy k podcastu:

Stáhnout podcast jako mp3 (20MB)

Nalaďte si další podcasty: